Behind the feed: het verhaal achter @yoni.care

De power van een sterk verhaal en een uitgesproken feed Maandverband, inlegkruisjes, tampons en menstruatie. Het zijn niet de meest gebruikelijke onderwerpen om over te praten. Daar moet verandering in komen volgens Mariah Mansvelt Beck (links) en Wendelien Hebly...

Behind the feed: het verhaal achter @paperontherocks

Persoonlijk zijn als de sleutel tot Instagram-succes De wereld een stukje beter maken. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Gelukkig ben ik niet de enige ondernemer die dit als missie heeft. In Behind the feed duik ik in...

Behind the feed: het verhaal achter @officialgreentee

Het is inmiddels geen geheim meer dat ik graag op Instagram te vinden ben. Tijdens mijn favoriete uur van de dag – Ambers Instagram-uurtje – kwam ik het account @officialgreentee tegen. Jullie weten dat ik totally crazy about duurzame...

Behind the feed: het verhaal achter @ourgreenstory

Tijdens mijn werk voor het platform Discovered kwam ik in aanraking met het concept #voordewereldvanmorgen, een initiatief van de ASN Bank. Elk jaar geven ze een prijs weg aan de beste social start-up van dat moment en zo ontdekte...

Behind the feed: het verhaal achter @wendyamend

Wendy Amend is een toffe Instagrammer die ik al een tijdje volg en ik ben helemaal fan van haar duurzame kinderkleding. In juni was ik in Amsterdam en ze was zo lief om helemaal vanuit Eindhoven mij op te...

Behind the feed: het verhaal achter @markymarkers

Wisten jullie al dat ik een passie heb voor duurzaam ondernemen? 😏 Misschien had je al gezien dat The Social Good Girl samenwerkt met Marky. Hoe? Ik doneer 10% van de omzet van mijn Instagram-marketing cursus, Insta Groei, aan dit goede...

Behind the feed: het verhaal achter @thekindrebel

Sophie Carleen is een persoon die al een tijdje op mijn lijstje stond. Ze is namelijk de go-to person op het gebied van dierproefvrije, vegan en natuurlijke cosmetica en werkt inmiddels fulltime aan haar blog Naoki ♥ In de...

Behind the feed: het verhaal achter @naniinl

In de rubriek ‘Behind the feed’, spreek ik creatieve ondernemers over hun social media avonturen. Ze ondernemen vaak vanuit een duurzame invalshoek en willen het liefst zoveel mogelijk mensen helpen. Kennen jullie de online shop Nanii.nl al? Ze verkopen...

Behind the feed: het verhaal achter @lulusforkarma

In de rubriek ‘Behind the feed’, spreek ik creatieve ondernemers over hun social media avonturen. Ze ondernemen vaak vanuit een duurzame invalshoek en willen het liefst zoveel mogelijk mensen helpen. Een paar weken terug kwam ik het Instagram profiel...
INSTAGRAM
@thesocialgoodgirl