Deze 5 body positive Instagrammers moet je volgen!

Vroeger deden we het bijna allemaal. Ieder vrij uurtje van de dag naar de nieuwste videoclips op TMF, MTV en The Box kijken. Allemaal mooie koppies die bovenop slanke lichamen zitten met goede rondingen én die ook nog perfect kunnen dansen. Daardoor werden de verwachtingen belachelijk hoog en iedereen streef naar pure perfectie. Gelukkig is er nu een nieuwe tijd aangebroken waarin iedereen, groot of klein, dik of dun, zichzelf mag zijn. We noemen het body positivity. Voor velen voelt het nog wat onwennig, naar jezelf kijken en in de spiegel en jezelf mooi vinden, je accepteren hoe je bent en hoe je eruit ziet. Gelukkig zijn er ook velen ons al voor gegaan en dit met alle liefde delen op Instagram om jou (en mij) te inspireren!


@bodyposipanda

Megan Jayne Crabbe staat momenteel aan de top als het gaat om body positivity. Afgelopen september bracht ze haar boek ‘Body Positive Power’ uit, een boek waarin ze je alles vertelt over hoe het komt dat we zoveel moeite hebben met hoe we eruit ziet, hoe je dat kunt veranderen en hoe je van je buik gaat houden. Megan’s feed staat bol van de kleur, positiviteit en motiverende woorden. Kortom, een feestje om dit account te volgen!

INstagram inspiratie bodyposipanda

@robinmeerman

“HEY BEAUTIFUL THING!”, schreeuwt Robin maar al te graag naar iedereen die het horen wil. Robin is een creatieveling die als fulltime event- en wedding manager werkt. Maar daarnaast is ze hard aan het knokken voor een body positive world en dat gaat haar erg goed af! Ze is van mening dat iedereen mooi is hoe hij of zij is en dat iedereen blij moet zijn met hoe je bent. Ze geeft zelf toe dat ze niet altijd blij is geweest met zichzelf, maar nu ze dat wel is, haar leven een stuk leuker is! Volg haar zeker op Instagram als je meer wilt leren over body positivity en een kijkje wilt nemen in het drukke leven van Robin.

Instagram inspiratie robinmeerman

@notoriouslydapper

Wie denkt dat alleen vrouwen moeite hebben met van zichzelf te houden, heb je het goed mis. Kelvin Davis is een body positive gentleman, zoals hij zichzelf noemt. Sinds hij in 2013 zijn blog startte, heeft hij als doel om alle mannen te leren trots te zijn op wie je bent. Daarnaast wilde hij graag een groter aanbod in de fashion voor mannen en dat is gelukt! Hij werkt namelijk veel samen met merken die ook grotere maten aanbieden. Hoe tof is dat?

Instagram inspiratie notoriouslydapper

@mamacaxx

Deze stoere, fashionable vrouw verloor op 14-jarige leeftijd haar been aan kanker. Ondanks dat de dokters haar weinig hoop gaven, is ze er op wonderbaarlijke wijze weer bovenop gekomen. Sindsdien staat Mama Caxx voor body positivity, maar heeft daarnaast nog een doel. Bewijzen dat mensen met een lichamelijke handicap net zo fashionable door het leven kunnen als andere mensen. Mama Caxx is met haar doorzettingsvermogen voor iedereen. Kun je wel een portie self love gebruiken? Dan ben je bij haar aan het juiste Instagram-account.

Instagram Inspiratie mamacaxx

@kenziebrenna

Kenzie Brenna is een Canadese vrouw die anderen graag een kijkje geeft in haar leven. Ze heeft zichzelf leren accepteren hoe ze is en leert anderen dit ook te doen. Ze plaatst regelmatig foto’s van vroeger en nu, waarin ze eerst ongelukkig was met zichzelf en je bij de foto’s van nu ziet dat ze straalt en gelukkig is met zichzelf. Daarnaast opent ze graag het gesprek over mentale gezondheid, zelfliefde, wil ze een einde maken aan het eeuwige diëten en heeft ze een liefde voor alles wat te maken heeft met het heelal.

Instagram inspiratie kenziebrenna

 

Als dit geen #echtinsta is, dan weet ik het ook niet meer. Wie volg jij op Instagram die zich ook bezig houdt met het accepteren van jezelf, self love en body positivity? Laat het mij hieronder even weten!

Liefs,
Amber

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *