De leukste Belgische Instagrammers om te volgen

Dat ons kikkerlandje bomvol fijne Instagrammers zit, is je vast niet ontgaan. Hoogste tijd om eens een kijkje te nemen bij onze Zuiderburen. Want eerlijk is eerlijk, dit prachtige land zit ook tjokvol inspirerende grammers. Vandaag deel ik graag 5 van mijn favoriete Belgische Instagrammers. Let’s go!


@onceuponapinkflamingo

Kylie, die op Instagram onder de naam @OnceUponAPinkFlamingo gaat, is zo enorm eigen! Ze draagt de tofste kleding met allemaal gave printjes en kleuren. Van pastelroze tot knal groen, haar outfitjes hadden zo bij mij in mijn kast kunnen hangen. Ze woont in Antwerpen, dus misschien kan ik wel na de livedag van het Belgische Insta Groei programma een paar van haar favoriete boetiekjes bezoeken 😉

Belgische Instagrammer

@bonitavb

De 26-jarige Bonita heeft een aantal liefdes: haar kat Billy, haar man Sam, Dochter Amélie, eten, make-up én koffie. Op haar Instagram-account @bonitavb deelt ze dan ook haar ultieme tips en tricks rondom het moederschap, beauty en hier en daar wat foto’s van haar baby. Een fijn, positief Instagram-account zonder teveel poespas; word je lekker rustig van 😉

Belgische Instagrammer

@elinedemunck

Eline van @elinedemunck is in België bekend van de televisie. Toch houdt ze zich de laatste jaren voornamelijk bezig met haar eigen brillenmerk Odette Lunettes. Eerlijk is eerlijk, de typische influencerfoto’s in badpak vind ik ietsje minder. Ik vind het voornamelijk heel tof om te zien dat ze zo’n mooi brillenmerk heeft opgezet. Ook is het tof dat ze #echtinsta onderwerpen oppakt. Zo gaf ze laatst een podcast over: “de zware én minder zware dingen in het leven, over evolutie en stagnatie maar vooral over zelf liefde en hoe belangrijk die net is voor die evolutie.”

Belgische Instagrammer

@dietemiet

Achter het Instagram-account @dietemiet zit Judith de Meester. Ze is moeder van de 12-jarige Elliot en de 11-jarige June en blogt regelmatig over het gezinsleven. Als interieurliefhebber heeft ze enorm leuke items in huis staan en alles komt vooral tot leven, doordat haar huisdieren prominent aanwezig zijn. Deze semi-georganiseerde chaos legt ze graag vast en deelt ze met ons via haar Instagram-account. Kortom, een toffe Belgische vrouw die jou een kijkje geeft in haar drukke gezinsleven.

Belgische Instagrammer

@angele_vl

De nog maar 22 jaar oude Angèle van Laeken, @angele_vl wordt het nieuwe wonderkind van België genoemd. Ze is zangeres en opgegroeid in Wallonië, het Franstalige gedeelte van België. Ze is bovenal bekend vanwege haar prachtige stem en goeie nummers. Toch staat ze op Instagram vooral bekend als de lolbroek. Je hoeft geen Frans te begrijpen om te zien dat ze wel van een grapje houdt. Ik vind het enorm tof dat ze ook veel #echtinsta foto’s plaatst die niet zo gestyled zijn. Mooie mix dus tussen showbiz en het echte leven. 

Belgische Instagrammer

Kende jij deze Belgische Instagrammers al? Van welke andere Belgische Instagrammer zeg jij: “Am, dit Instagram-account moet jij écht volgen?” Ben je trouwens zelf een Belgische ondernemer? Neem dan even een kijkje op http://instagroei.com/belgie/, we komen namelijk naar Antwerpen toe! 

Liefs,
Amber

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *