De leukste planten Instagram-accounts om te volgen!

Ze krijgen water, staan in het licht en staan prachtig in mijn huiskamer. En toch, het maakt niet uit wat ik doe, mijn lieve huiskamerplanten houden het altijd maar kort met mij uit. Wel zo fijn dat je online de leukste Instagrammers kunt volgen die wel hun planten in leven kunnen houden. Hier volgen 5 fijne Instagram-accounts die je kunt volgen voor je dagelijkse #plantsinspiration. Ready?


@TheJungleTown

Volgens haar Insta Bio moeten alle plantliefhebbers dit account volgen. Groot, klein, groen, roze; je ziet tegenwoordig allerlei soorten planten op Instagram voorbij komen. Wat dit Instagram-account nóg leuker maakt is dat je vaak ook huisdieren op de foto’s ziet. Slim, want op Instagram scoren foto’s met een dier altijd erg goed 😉 

Instagram Inspiratie
Foto’s: @homebyfousna, @hothouse.jungle, @fredi_boldt

@OneMorePlantPlease

Dat er ook genoeg mannen zijn die van planten houden, bewijst Quentin! Deze plantenliefhebber woont in het mooie Frankrijk en vindt dat je nooit genoeg planten kunt hebben. Hij heeft dan ook een geniale Instagram-naam: @OneMorePlantPlease. Misschien hebben planten ook wel een verslavende werking, want per foto zie je zijn huis voller en voller worden, haha. Eerlijk is eerlijk, het lijkt mij met al die planten best ontspannen wonen. Ik vraag me alleen wel af hoe lang hij bezig is met alles water geven…

Foto’s: @onemoreplantplease

@JessicasJungle

Jessica neemt je mee in haar leven als moeder van twee kinderen, een kat en héél veel planten. Enne.. het is mij een raadsel hoe ze haar katten zo mooi op de foto krijgt. De mijne eten eerder de planten op dan dat ze braaf gaan poseren. Op Jessica’s Instagram-account vind je meer dan 400 foto’s van haar planten. Genoeg inspiratie dus!

Foto’s: @jessicasjungle

@CrazyPlantGuy

Christian heeft zichzelf benoemd tot @CrazyPlantGuy. Hij overdrijft niet, want man man man, wat heeft hij veel planten! Zijn Instagram-account ziet er iets minder chaotisch en overweldigend uit dan de anderen uit dit rijtje. Hij maakt namelijk veel gebruik van de kleur wit als achtergrond. Zo geeft hij iedere plant zijn (of haar) welverdiende aandacht en dat maakt dit een heel rustig Instagram-account om doorheen te scrollen!

Foto’s: @crazyplantguy

@ModernUrbanJungle

Het Instagram-account @ModernUrbanJungle is een winkel voor plantenliefhebbers. Dat neemt niet weg dat ze hele prettige plantenfoto’s plaatsen. Ze combineren hun eigen foto’s met de allerbeste plantenfoto’s van Instagram. Fijn, want zo krijg je alleen de beste en leukste #plantinspiration op jouw tijdlijn!

Leuk om te weten; in GRAMMIE hebben we een interview gehad met de eigenaresse van het @PlantsOnPink account. Ze legt je uit hoe je een concept bedenkt waarvan de kans groot is dat het een GIGA succes wordt. Bestel jouw GRAMMIE hier om het interview te lezen.

Foto’s: @aljaskrt, @mrcigar, @homebyfousna

Ben jij na het zien van deze vijf Instagram-accounts ook al overgehaald om je eigen urban jungle te beginnen? Aangezien ik een cactus al niet in leven kan houden, houd ik het voor nu lekker bij online plantjes kijken 😉

Liefs,
Amber

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *