Da’s pas liefde: 4x beste vriendinnen samen op Instagram

Vrienden; het leven zou enorm saai zijn als ik ze niet zou hebben. Ik bedoel, hoe fijn is het om te weten dat er altijd een groep mensen onvoorwaardelijk voor je klaar staat?! En het leuke is dat ik op Instagram steeds meer accounts voorbij zie komen van vrienden die lief en leed delen met de hele wereld. Hier volgen mijn 4 favoriete beste vriendinnen op Instagram. 


@chickslovefood

Nina en Elise zijn al jaren hartsvriendinnen en zijn voor jou en mij vooral bekend onder de naam @chickslovefood. Ooit zijn ze thuis in de keuken begonnen en nu nu zijn zij maar liefst zes kookboeken verder en kent heel Nederland hen. Deze twee hebben de grootste lol en dat is vaak te zien op hun foto’s, Insta Stories en de verhalen die zij schrijven onder hun Instagram-posts.

beste vriendinnen

@ramijntje & @ellintenheuvel

Marijn, ook wel bekend op Instagram als @ramijntje, en Ellen @ellintenheuvel zijn al een aantal jaar vriendinnen. Marijn is grafisch vormgever, illustator en bovenal super stylish. Ellen zou je kunnen kennen als founder van WildBabes.com, een toffe kledingwebshop. Deze twee Amsterdamse meiden hebben altijd veel te lachen met z’n tweeën.

beste vriendinnen

@thesorrygirls

Als je van DIY’s, girlbosses en heel veel lachen houdt, dan moet je echt @thesorrygirls gaan volgen op Instagram. Deze twee vriendinnen (Kelsey en Becky) zijn al járen besties en hebben ondertussen een succesvol bedrijf opgericht. Ook vloggen ze hun leven en zijn ze pro’s op het gebied van DIY-projecten. Als je deze meiden beter leert kennen, wil je stiekem niets anders dan als de sodemieter óók een bedrijf beginnen met jouw beste vriendin! Girls just wanna have fun, toch?!

beste vriendinnen

@monicageuze & @mw_danique

De naam @monicageuze komt je vast bekend voor. Ze is namelijk vlogger, (voormalig) dj én auteur. @mw_danique is oprichtster van MostWanted, een kledingwebshop. Deze twee dames zijn ook al jaren beste vriendinnen waardoor je ze regelmatig terug ziet op elkaars Instagram-posts. Ze hebben ook nog een gezamenlijk siradenmerk opgezet; MeauxMeaux. Als dat geen Best Friend Goals zijn, dan weet ik het ook niet meer. Lekker bezig, meiden!

beste vriendinnen


Weet je wat grappig is? Zelf heb ik de regel dat ik zo min mogelijk met vrienden zaken wil doen. Waarom? In de business gaat er soms van alles mis, en ik zou het zonde vinden als hierdoor een vriendschap op het spel gezet wordt. Wel ben ik natuurlijk zo trots als een Pauw als mijn vrienden zelf lekker bezig zijn. Daarom kun je ze zo af en toe in mijn Stories voorbij zien komen. Zou jij een Instagram-account starten samen met je bestie?

Liefs,
Amber

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.