Ben jij een enthousiaste creatieveling en ben je op zoek naar praktische business tips? I got your back. Bij het runnen van jouw eigen onderneming komt veel kijken. Daarom deel ik graag al mijn learnings, zodat jij weer verder kunt groeien. Mijn inbox stroomt iedere week weer over met vragen over mijn ondernemingsavontuur. Aan de hand van al deze geweldige vragen, schrijf ik dan ook met liefde en plezier handige, informatieve en ook nog eens lekker leesbare artikelen voor jullie met alle ins- en outs over het runnen van je eigen onderneming. Ook ga ik tijdens de #echtinsta Talks in gesprek met inspirerende ondernemers. We hebben het over taboe-onderwerpen, eerlijke verhalen & geven praktische handvatten.

#echtinsta Talks

Gesprekken die verbinden; dat is het idee achter de #echtinsta Talks. Om de week nodig ik een inspirerende ondernemer uit op mijn suikerspin roze bank. Taboe-onderwerpen, eerlijke verhalen & praktische handvatten – ze raken mij stuk voor stuk. Ben jij benieuwd wie er al heeft plaatsgenomen naast mij op de bank? Neem dan hieronder een kijkje of check mijn IGTV.

#echtinsta Talks

In deze aflevering heb ik Karlijn van @holistiknl op de bank zitten. Waar we het over hebben?

♥ Hoe ze van een rode loper naar de yogamat ging
♥ Waarom ze is gaan samenwerken met haar beste vriendin
♥ Wanneer het tijd was om haar eigen spaargeld in haar idee te stoppen

In deze aflevering heb ik @artbyanneclairefleer op de bank zitten. Waar we het over hebben?

♥ Hoe ze op jonge leeftijd al bezig was met “beter zijn dan de ander”⁠
♥ Waarom ze voor de liefde naar London ging maar voor haar ego bij een start–up ging werken⁠
♥ Hoe ze omgaat met haar innerlijke criticus ⁠
♥ Wat volgens haar het verschil is tussen #bodynatural & #bodypositivity

In deze aflevering heb ik @lotterensen op de bank zitten. Waar we het over hebben?

♥De drang om succesvol te worden. Prijzen winnen, interviews in grote magazine’s en je als directeur willen voorstellen zodat je het gevoel hebt dat je meedoet met de ‘grotere jongens’. Het is een openhartig gesprek geworden waarin ze mij heeft geraakt en vooral waarin ze mij aan het denken heeft gezet♥