Conceptsessie

Creatieve Conceptsessie

Offline 1-op-1 strategiesessie voor solopreneurs

Ik ben jouw creatieve sparringpartner..

.. een ideeënkanon die zorgt voor de nodige structuur. Eigenzinnige concepten, vernieuwende aspecten & ijzersterke projecten. Als concept strateeg met een sh*t load aan online marketing ervaring kijk ik met een helikopterview naar jouw business. Ik laat je de ontbrekende schakels zien, zodat je zo jouw merk online beter onder de aandacht kunt brengen. Een relaxte sessie, vanuit een plek waar alles kan en niks moet. En meer, veel meer echte connecties om zo samen een grotere impact te kunnen maken. Klinkt goed, toch?

Jij bent een gepassioneerde ondernemer..

.. een expert in jouw vakgebied met 101 ideeën. Simpel gezegd; jij bent goed in jouw werk. Punt. Toch mis je af en toe een extra paar ogen die je bewust maken van je blinde vlekken. Je weet namelijk dondersgoed dat jouw business meer in z’n mars heeft. Je voelt namelijk aan alles dat er meer inzit maar om eerlijk te zijn struggle je met het zetten van die volgende stap. En dan vooral met het hele online gedeelte, want dat kan wel een upgrade gebruiken. Maar waar te beginnen? Je hebt behoefte aan een enthousiaste sparringpartner. Iemand die je concrete input geeft, waar je daadwerkelijk ook echt wat aan hebt. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze creatieve conceptsessie gaan we focussen op hetgeen waarop jij wilt focussen en een beetje meer. Als buitenstaander kan ik namelijk snel zien waar het laaghangend fruit zit. Heb je bijvoorbeeld een campagne in je gedachten en wil je weten hoe je het beste je social-kanalen hiervoor kunt inzetten? Of breng je binnenkort een nieuw product/dienst op de markt en wil je deze online met confetti lanceren? Wat je ook op de agenda wilt zetten, gebruik mij als ideeënkanon en krijg concrete content concepten, een duidelijke plan van aanpak & hernieuwde energie om aan de slag te gaan. 

@indiaaninjekast

“Amber is professioneel, persoonlijk, doelgericht, eerlijk en een feest om mee samen te werken. Ik ben groot fan en kan haar aan iedereen aanraden. Ze zorgt ervoor dat jij al haar kennis krijgt over social media en dat je dat meteen kunt toepassen. Stapsgewijs, duidelijk en met direct resultaat. Boek haar, de investering meer dan waard.”

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

1. Intakegesprek

We starten onze samenwerking met een telefonisch intakegesprek. Hierin vraag ik je het hemd van je lijf, zodat ik jou en je onderneming een beetje beter leer kennen. Tijdens dit gesprek zullen we bespreken waar de focus ligt voor onze strategiesessie.

Intakegesprek

Tijd: 30 minuten
Kosten: €0,-

2. Offline conceptsessie

Jij en ik gaan 1-op-1 grote stappen zetten. Tijdens deze strategische sessie duiken we direct de diepte in. In de ochtend gaan we met de afgesproken agendapunten aan de slag. Daarna laten we tijdens een heerlijke lunch alles even bezinken, om vervolgens de sessie af te sluiten met een duidelijk stappenplan.

Offline creatieve conceptsessie

Tijd: 09.30 – 14.00 uur
Kosten: €797,-

3. Vervolgsamenwerking

Na deze sessie ga je zelf aan de slag om alles te implementeren. Merk je dat je nog behoefte hebt om te sparren, of wil je in de toekomst een van mijn andere trajecten volgen? Dan krijg je altijd 10% korting op een eventuele vervolgsamenwerking. Ik geloof namelijk dat we met een duurzame relatie nog meer impact kunnen maken.

Friends. Not Followers.

Korting
10%

Offline magie voor online groei

Jij bent niet op zoek naar een specialist die met je mee kletst. Je bent eerder op zoek naar iemand die directe, eerlijke en praktische input geeft, zodat je deze gelijk kunt implementeren.

Je bent op zoek naar iemand die met je mee kan denken. Een slimmer verdienmodel, een geniaal concept en/of ijzersterke contentconcepten. Steengoede input, zodat jij jouw hoofd so to speak boven het online maaiveld kunt steken.

We gaan de focus terugbrengen zodat je stopt met losse flodders schieten. Vanuit een strategisch oogpunt maken wij een plan de campagne zodat je precies weet welke stappen jij de komende tijd kunt zetten. We kijken naar je huidige online strategie en creëren on the spot contentconcepten waarmee je opvalt tussen de tal van content copycats 

FAQ

Is deze samenwerking geschikt voor alle ondernemers?

Yes en nee.

Of je nu een webshop hebt, een coach bent of aan de slag bent als kennis-specialist; mijn kennis, technieken en strategieën zijn op alle ondernemingen van toepassing. De conceptsessie is bedoelt voor ondernemers die direct input willen om online betere resultaten te krijgen. Heb je nog geen lopende business maar ben je wel op zoek naar begeleiding? Bekijk dan mijn 1-op-1 traject van 3-maanden.

Heb je op korte termijn plek?

Aangezien ik al met veel toffe projecten bezig ben, heb ik een paar plekken per maand beschikbaar voor deze strategische conceptsessies. De wachtlijst loopt inmiddels op tot een paar maanden. Stuur mij even een DM/mail/postduif als je sneller een sessie wilt inplannen. Dan kan ik kijken wat mogelijk is 🙂

Hoe weet ik wat deze sessie mij oplevert?

Ik ben zo zeker van mijn kunnen dat ik 100% kan garanderen dat jij nieuwe inzichten & inspiratie uit deze sessie haalt. Ik word niet voor niks door de grotere partijen keer op keer ingehuurd om mijn input te delen. Ook heb ik zelf meerdere concepten succesvol in de markt gezet, dus ik klets niet uit mijn nek 😉 Jij bepaalt zelf de agendapunten en op basis van mijn expertise en ervaring kijk ik met een helikopterview waar nieuwe kansen & mogelijkheden zitten, zodat je deze direct kunt implementeren.

Waar vindt deze sessie plaats?

De locatie voor deze sessie is in Amsterdam West (hotel Boat & Co)

“Amber heeft me echt enorm geholpen tijdens onze 1:1 sessie. Ik kwam voor Instagram, maar we zijn eerst terug gegaan naar de basis van wat ik doe met mijn bedrijf. Dat was heel erg verhelderend en inspirerend. Ik heb nu helemaal de focus van mijn bedrijf scherp. Van hieruit weet ik ook precies wat mijn social strategie gaat zijn. Waar het eerst als ‘hard’ werken en ‘moeten’ voelde, heb ik er nu echt zin in. Omdat Amber een marketing specialist is krijg je van haar het complete plaatje. Heel fijn!”

– Kristel Kuiper

”Duidelijke hap klare brokken vol met informatie toegespitst op jouw bedrijf. Een ontzettende aanrader als je een stapje verder wilt. Fijn contact vooraf wat mij absoluut over de streep heeft getrokken om deze sessie te gaan volgen. Aanrader!”

– Marit Groen

Verkenningsgesprek aanvragen

Wil je liever even bellen, zodat we samen kunnen kijken of de conceptsessie geschikt is voor jou?
Dat kan. Laat dan hieronder je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.