De vrouw achter The Gr#m

Hi, Ik ben Amber.

De Social Marketing Strateeg op een missie om Instagram echter te maken.

Dankzij mijn specialisatie..

.. in online marketing & branding én met mijn achtergrond in de start-upscene, ben ik dé ideale persoon om jou verder te helpen. Ik weet als geen ander hoe je van een idee een succesvol bedrijf maakt. Van origine ben ik Rotterdams en ik heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’-moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat we veel sneller een waardevolle verbinding creëren. #echtinsta

In een paar jaar tijd heb ik een ijzersterk merk opgezet en heb onder andere Social trainingen gegeven aan Jamin, Prénatal en de Gemeente Amsterdam. Naast dat ik incompany trainingen geef, begeleid ik ook solopreneurs om online meer te verkopen. Dankzij TheSGG methode kunnen we samen hun business naar een nieuw level laten groeien. Enne.. bij mij staat altijd de persoon centraal en niet het cijfertje 😉

“Ik zeg ‘ja’ tegen duurzaamheid, ben verliefd op visueel content én online is my middle name.”

Mijn missie

Ik wil een nieuwe standaard neerzetten in de wereld van Social marketing. Een wereld waarin mensen weer belangrijker worden dan de cijfers. En waar thema’s als transparantie, duurzaamheid en groei centraal staan.

Een missie die ervoor zorgt dat we ons bewust zijn van de impact die we kunnen hebben en maken op de ander. Mijn missie is #echtinsta ofwel: een gezonde social mindset voor alle grammers next door. Daarnaast moedig ik mijn +21K volgers aan tot het aangaan van een échte connectie; met zichzelf en de ander.

Waarom #liefdevoorinstagram?

Instagram is, met haar ruim één miljard wereldwijde gebruikers, het grootste visuele platform van dit moment. Als Social marketeer heb ik altijd al een liefde gehad voor prachtig beeld. Dat is niet zo gek, want het blijkt dat wij visuele content 600.000 keer sneller opnemen dan tekst! Ondanks dit feit, ontdekte ik al snel dat Instagram twee issues heeft;

Ondernemers hebben nog geen idee hoe ze van hun volgers hun klanten moeten maken.

Instagram kampt een beetje met een branding probleem. Ik krijg nog heel vaak te horen dat foto’s liken er echt niet voor gaat zorgen dat je business gaat groeien.

Dat klopt, je hebt namelijk een goede strategie nodig om dit voor elkaar te krijgen. Lucky for you, bied ik 1-op-1 sessies, offline- en online trajecten aan. Door mijn Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit, zorg ik ervoor dat jij ook echt concrete stappen gaat maken!

De zogenaamde Insta Perfect foto’s.

Want ja, ook ik word er af en toe onzeker AS F*CK van. Begrijp me niet verkeerd, als ondernemer is jouw Instagram-account de etalage van je winkel, so you better make sure dat deze er goed uitzien. Maar er is een groot verschil tussen mooi en echt.

Oplossing: Instagrammers mogen ook de realistische kant van Instagram, ondernemen, influencer-marketing en alle andere aspecten laten zien. Daarom ben ik één van de eerlijkste influencers van Nederland, inspireer ik maandelijks honderden mensen door te spreken op evenementen en laat ik jou de realistische kant van ondernemen zien.