De vrouw achter The Gr#m

Hi, Ik ben The Social Good Girl

De Instagram specialist op een missie om Instagram echter te maken

Ik ben Amber!

Begin 2016 startte mijn grote ondernemersavontuur. Ik gaf mijn baan als community manager op om samen met mijn vriend naar het verre Thailand te verhuizen. Hij voor zijn werk, ik voor hem. Eenmaal in Thailand kwam ik tot de ontdekking dat ik, als ervaren marketeer, ook aan de andere kant van de wereld ondernemers kon helpen met mijn online marketing expertise. Dit is waar het allemaal begon voor TheSGG.

“Ik zeg ‘ja’ tegen duurzaamheid, ben verliefd op visueel content én online is my middle name.”

Waarom Instagram?

Instagram is, met haar ruim één miljard wereldwijde gebruikers, het grootste visuele platform van dit moment. Als marketeer heb ik altijd al een liefde gehad voor prachtig beeld. Dat is niet zo gek, want het blijkt dat wij visuele content 600.000 keer sneller opnemen dan tekst! Ondanks dit feit, ontdekte ik al snel dat Instagram twee issues heeft;

Ondernemers hebben nog geen idee hoe ze van hun volgers hun klanten moeten maken.

Instagram kampt een beetje met een branding probleem. Ik krijg nog heel vaak te horen dat foto’s liken er echt niet voor gaat zorgen dat je business gaat groeien.

Dat klopt, je hebt namelijk een goede strategie nodig om dit voor elkaar te krijgen. Lucky for you, bied ik 1-op-1 sessies, offline- en online trajecten aan. Door mijn Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit, zorg ik ervoor dat jij ook echt concrete stappen gaat maken!

De zogenaamde Insta Perfect foto’s.

Want ja, ook ik word er af en toe onzeker AS F*CK van. Begrijp me niet verkeerd, als ondernemer is jouw Instagram-account de etalage van je winkel, so you better make sure dat deze er goed uitzien. Maar er is een groot verschil tussen mooi en echt.

Oplossing: Instagrammers mogen ook de realistische kant van Instagram, ondernemen, influencer-marketing en alle andere aspecten laten zien. Daarom ben ik één van de eerlijkste influencers van Nederland, inspireer ik maandelijks honderden mensen door te spreken op evenementen en laat ik jou de realistische kant van ondernemen zien.

Mijn missie

Ik wil een nieuwe standaard neerzetten in de wereld van Instagram (marketing) waarin mensen weer belangrijker worden dan de cijfers. En waar transparantie, duurzaamheid, gelijkwaardigheid en groei centraal staan aan de business kant.

Met mijn #liefdevoorinstagram help ik ondernemers om van hun Insta volgers hun Instant klanten te maken. Ik help Instagrammers om #echtinsta te zijn, zodat we onszelf in elkaar gaan herkennen, in plaats van met elkaar te vergelijken.  Ik ben The Social Good Girl.

Ben je klaar om samen te Instagrammen?