GRAMMIE #2

Mediakit

“Dit is een ode aan alle grammers die echt willen zijn.
Dit is een ode aan alle grammers die een verhaal te vertellen hebben.
Dit is een ode aan alle ‘Instagrammers next door’; ook zij verdienen het om gezien te worden!”

Over @thesocialgoodgirl

Met mijn onderneming help ik enthousiaste ondernemers met hun Instagram-marketing. Dit doe ik door middel van mijn Instagram-account, online en incompany trainingen. Met meer dan 1 miljard wereldwijde Instagram gebruikers is Instagram het grootste socialmedia-kanaal van dit moment.

“In drie jaar tijd ben ik dé Instagram specialist van Nederland geworden.”

““Partijen als RTL nieuws, Gemeente Amsterdam, Prénatal, Jamin en het Financieel Dagblad, hebben mij als expert ingeschakeld.”

Waarom GRAMMIE?

Waarom adverteren?

Mijn community

Met meer dan 16K volgers is er in 3 jaar tijd een enorm hechte gemeenschap ontstaan. Elke dag krijg ik gemiddeld 60 berichtjes wat aangeeft dat mijn volgers enorm betrokken zijn.

Als online marketeer is het altijd fijn om naar je data te kijken. Zo kun je hieronder het bereik (1), het aantal weergaven (2) en het aantal likes (3) vinden. Omdat mijn merk snel groeit, kan het zijn dat deze data iets afwijkt.

Kenmerken

+16K volgers
4K Story volgers
86% vrouw
25 – 44 jaar
Nederlands

Gemiddeld

600 likes per IG post
5K organisch bereik per IG feed post
24K totale community

Instagram

Jouw merk onder de aandacht bij onze lezers?

Basis Pakket

€350-,

+ 1/4e formaat advertentie in GRAMMIE #2
+ Een geprint GRAMMIE exemplaar
Uitnodiging voor de GRAMMIE borrel

30x beschikbaar: OP = OP

Promo Pakket

€450-,

+ 1/4e formaat advertentie in GRAMMIE #2
+ Een geprint GRAMMIE exemplaar
+ Uitnodiging voor de GRAMMIE borrel

+ Instagram Story met 4k views
+ Naam vernoemen in mailinglijst
+ Hyperlink naar jouw IG-account

18x beschikbaar: OP = OP

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag;

Wanneer moet ik de advertentie aanleveren?

Na betaling zullen we direct alle specificaties sturen. We willen uiterlijk mid juni alle advertentiemateriaal binnen hebben.

Wat gebeurd er als GRAMMIE #2 uitverkocht is?

Wij houden van limited editions. Daarom laten we 3.000 exemplaren drukken. Zodra deze uitverkocht zijn zal GRAMMIE #2 net als de eerste editie beschikbaar komen als e-book.

Hoeveel mensen zien mijn advertentie?

Naast de 3K eigenaren van een fysieke GRAMMIE, zal jouw advertentie door nog veel meer ogen gezien worden. In de praktijk zien we dat GRAMMIE #1 vaak uitgeleend wordt + het e-book dagelijks als zoete broodjes over de toonbank gaat.

Waarom werkt GRAMMIE met adverteerders?

Het idee achter GRAMMIE is dat óók de Instagrammers die (nog) geen 100K volgers hebben, de kans krijgen om hun verhaal te verspreiden. Daarom werken wij graag samen met getalenteerde ondernemers die een prachtig bedrijf hebben opgezet. Juist dankzij deze mooie Instagrammers, kunnen wij GRAMMIE aanbieden voor een lager tarief.

Wanneer komt GRAMMIE #2 op de markt?

Hoe leuk zou het zijn om GRAMMIE #2 in de zomervakantie mee te nemen? Wij werken er hard aan om dit mogelijk te maken en verwachten begin juli GRAMMIE #2 te kunnen leveren.

Kan iedereen zich als adverteerder aanmelden?

Wij gaan er van uit dat je als potentiële adverteerder goed kijkt of onze doelgroepen aansluiten. Zo zit onze achterban bijvoorbeeld niet te wachten op een advertentie van een koelkast 😉 Indien wij achteraf toch niet een match blijken te zijn, krijg je van ons je investering terug.