Incompany Training

Incompany Training

Voor teams die hun Instagram-account willen laten groeien

Na een incompany Instagram training van TheSGG weet je precies hoe jullie Instagram optimaal kunnen inzetten voor jullie organisatie.

Ik geef jullie, tijdens een op maat gemaakte incompany training, alle kennis en tools in handen die jullie nodig hebben om een ijzersterke Instagram-strategie neer te zetten en waardevolle content te creëren. En dat is makkelijker en leuker dan je denkt.

Groeien op Instagram

Gebruiken jullie Instagram al zakelijk, maar hebben je het idee dat jullie nog niet alles uit dit sociale medium halen? Blijven de likes en de interactie achter, ondanks een mooie Instagram-feed? Kijk je de Stories van andere bedrijven die Instagram wel helemaal in de vingers lijken te hebben?

Ik help jullie graag om jullie socialmediateam een buzz te geven, zodat jullie samen weer vol nieuwe energie aan de slag gaan om jullie Instagram-pagina succesvol(ler) te laten worden en blijvend te laten groeien.

Mijn Pakketten

Ik heb drie verschillende pakketten die aangeven hoe intensief we met elkaar gaan werken.

Zij gingen je voor;

Onderwerpen

In onze training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

STORYTELLING | INTERACTIE (LIKES, REACTIES, BERICHTEN) | INSTAGRAM STORIES | DOELGROEP & CONCURRENT ANALYSE | VISUELE STRATEGIE | CREATIVE COPYWRITING | INFLUENCER-MARKETING | HASHTAG STRATEGIE | HET INSTAGRAM ALGORITME | INSTAGRAM ADVERTENTIES | INSTAGRAM SHOPPING | GROWTH HACKS

Over TheSGG

Dankzij mijn specialisatie in online-marketing & branding, en met mijn achtergrond in de start-up scene; ben ik dé ideale persoon om jullie verder te helpen. Ik weet als geen ander hoe je een waardevolle verbinding maakt met online volgers. Ik heb dit voor de start-ups gedaan waarvoor ik werkte, voor mijn eigen ondernemingen en mijn klanten.

Van origine ben ik Rotterdams en ik heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jullie sneller een ‘ah, zit het zo’ moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat iedereen daar veel beter van wordt!

En dan nog even wat wapenfeiten. Ik beheer de grootste Facebookgroep van NL op het gebied van Instagram-marketing. Ben geregeld in de media te vinden en heb het eerste Instagram-marketing magazine van NL uitgegeven. In een paar jaar heb ik een ijzersterk merk opgezet en werk ik als Social consultant voor grote bedrijven.

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd hoe ik jullie kan helpen en welk pakket het beste bij jullie past? Laat mij dan hieronder weten wie jullie zijn, wat jullie uitdaging is en met hoeveel mensen jullie de training willen volgen.

  FAQ

  Hoe lang duurt deze samenwerking?

  In totaal zijn er 3 contactmomenten. We starten met het intakegesprek (30 minuten), zodat ik precies weet wat jullie nodig hebt. Twee tot vier weken later (afhankelijk van beschikbaarheid) vindt de training plaats (Trainingsduur: 4 uur ex 15 minuten pauze). Vervolgens hebben we na ongeveer een maand weer contact voor een ‘Down to Earth’ gesprek (30 minuten).

  Is deze samenwerking geschikt voor alle bedrijven?

  De incompany training is speciaal gemaakt voor bedrijven waarbij het marketingteam bestaat uit +1 collega’s.  Ik werk met Nederlandse bedrijven als met internationale bedrijven.

  We hebben al een strategie, heeft het dan zin om de training te volgen?

  Juist. Het helpt altijd om een nieuw paar ogen naar jullie online positionering te laten kijken. Als jullie nu niet de gewenste resultaten behalen, is deze training zeker handig. Tevens zal ik met mijn team (als je kiest voor pakket 2 of 3) drie ijzersterke contentconcepten bedenken.

  Met deze samenwerking breken jullie door naar jullie volgende niveau op Instagram.

  Levert deze samenwerking ons belastingvoordeel op?

  Ja, het is een scholingsprogramma en dat kunnen jullie van de belasting aftrekken. We kunnen op de factuur ook jullie boekingsnummer vermelden.

  Waarom heb je maar 2 plekken per maand beschikbaar?

  Ik vind het fijn dat jullie alles uit deze samenwerking halen. Daarom wil ik 100% persoonlijk betrokken zijn bij onze samenwerking. Als je belt, bel je met mij. Als je mailt, mail je met mij. Als jullie de training hebben, ben ik jullie trainer & conceptbedenker. Om dit mogelijk te maken, kies ik er bewust voor twee incompany trainingen per maand aan te bieden. Zo weet ik zeker dat mijn concepten 100% vers zijn 😉