Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Vaak is het fijn om een strategische sparringspartner aan je zijde te hebben, zodat je sneller tot een ‘ah zit het zo’ moment komt. Als marketeer kijk ik in een helicopter view naar het bedrijf waardoor alle mogelijkheden en nieuwe kansen weer helder worden. Ik heb eerder contentconcepten bedacht voor o.a. Jamin, Karwei en de Gemeente Amsterdam. Met mijn expertise en ervaring kan ik je dus als geen ander helpen met zowel de strategie als vernieuwde concepten. Hieronder kun je mijn aanbod vinden om persoonlijk met mij samen te werken.

Let op: ik vind het belangrijk dat wij een goede match zijn. Daarom vind er altijd een verkenningsgesprek plaats waarin we beide kunnen kijken of het klikt. 

Insta Groei Traject

Elk kwartaal begeleid ik 15 ondernemers met hun gehele online-marketing strategie. Het Insta Groei traject is het complete social-traject voor professionals met online groeiambitie. Dit traject is in groepsverband, 1-op-1 coaching calls en een offline trainingsdag.

TheSGG-Insta-Groei
Social-vip

VIP Social Training

Voor ondernemers die het liefste offline leren is de VIP Social Training perfect. Mijn persoonlijke aanpak bestaat uit een uitgebreide intake voorafgaand aan de training. Zo weten ik precies hoe we jouw verhaal online het beste kunnen communiceren. Samen met mijn team zorgen we voor voldoende creatieve input, zodat het makkelijker voor je wordt om social content te maken. Aan de hand van praktische voorbeelden laten we de hoe en wat zien, en in de middag kunnen we zelfs aan de slag met het maken van content.

Incompany Training

Voor teams die hun Instagram-account willen laten groeien. Ik geef jullie, tijdens een op maat gemaakte incompany training, alle kennis en tools in handen die jullie nodig hebben om een ijzersterke Instagram-strategie neer te zetten en waardevolle content te creëren. En dat is makkelijker en leuker dan je denkt.

TheSGG-Incompany-Training