The Social Good Girl als spreker op jouw event?

Als TheSGG spreek ik op events, seminars en congressen over mijn favoriete onderwerp; Instagram-marketing. Zelf hou ik ervan als sprekers met praktische tips komen waar je als publiek ook echt wat aan hebt. Dat is dan ook het uitgangspunt van al mijn talks; inspireren door de Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit te implementeren.

Ik wil een nieuwe standaard neerzetten in de wereld van Instagram (marketing) waarin cijfers weer mensen worden en transparantie, duurzaamheid, gelijkwaardigheid, en groei centraal staan aan de business- kant. Met mijn #liefdevoorinstagram help ik ondernemers om van hun Insta volgers hun Instant klanten te maken. Ik help Instagrammers om #echtinsta te zijn, zodat we onszelf in elkaar gaan herkennen in plaats van met elkaar gaan vergelijken.

Waarom TheSGG als spreker boeken?

1. Als Instagram specialist kan ik als geen andere de wondere wereld van Instagram uitleggen in simpele jip en janneke taal.

2. Storytelling zit in mijn dna. Zeg nou zelf, een goed verhaal is toch altijd veel leuker om naar te luisteren dan een stortvloed aan informatie?

3. Ik sta dagelijks middenin de nieuwe wereld waar Instagram een steeds grotere rol speelt in ons huidige leven.

4. Ze zeggen dat ik een gevoel voor humor heb 😉

TheSGG Spreker

“Vond jouw sessie ook echt een knaller. Je bent een super goede spreker en de sessie zelf kwam heel goed binnen bij zowel ons als het publiek (kwam ook uit de beoordelingsformulieren. Voornamelijk 8en, 9ens en 10en).”

Martijn van Tongeren – IMU.nl

Let’s talk business

• Talks vanaf 1.500 euro

• Mijn talks duren 60 minuten, al kan dit natuurlijk altijd ingekort of verlengd worden

• Wil je mij inhuren als spreker en willen jullie als organisatie een uitgebreide Instagram-marketing training volgen? Laat dat dan even weten bij jullie aanvraag.

 

“Amber was keynote speaker bij een van mijn evenementen en gaf een lezing over het effectief inzetten van Instagram voor je business en/of community. Haar lezing was leerzaam en zat vol met herkenbare voorbeelden die mooi werden afgewisseld met anekdotes uit de praktijk. Deze feedback kreeg ik van de bezoekers van het event en zelf heb ik het ook zo ervaren. Haar liefde voor wat ze doet, blijkt onder andere uit de enorme drive waarmee ze over dit onderwerp spreekt. Ben je op zoek naar iemand die voor kwaliteit, directe toepasbaarheid en voor echtheid gaat? Dan moet je bij Amber zijn! Ik zal haar zeker vaker in de toekomst inhuren als spreker.”

Rosalinda Nieuwboer-Cuvalay – RNC Events
Video: Monika Vaskorova
Event: Fempreneur in the City, een productie van RNC Events

Inhuren als spreker

Wil je mij inhuren als spreker en/of heb je een vraag? Laat dan even hieronder je gegevens achter, zodat ik contact met je kan opnemen.