Testimonials

TESTIMONIALS

@indiaaninjekast

“Amber is professioneel, persoonlijk, doelgericht, eerlijk en een feest om mee samen te werken. Ik ben groot fan en kan haar aan iedereen aanraden. Ze zorgt ervoor dat jij al haar kennis krijgt over social media en dat je dat meteen kunt toepassen. Stapsgewijs, duidelijk en met direct resultaat. Boek haar, de investering meer dan waard.”

Ingehuurd door o.a.

“Amber heeft me echt enorm geholpen tijdens onze 1:1 sessie. Ik kwam voor Instagram, maar we zijn eerst terug gegaan naar de basis van wat ik doe met mijn bedrijf. Dat was heel erg verhelderend en inspirerend. Ik heb nu helemaal de focus van mijn bedrijf scherp. Van hieruit weet ik ook precies wat mijn social strategie gaat zijn. Waar het eerst als ‘hard’ werken en ‘moeten’ voelde, heb ik er nu echt zin in. Omdat Amber een marketing specialist is krijg je van haar het complete plaatje. Heel fijn!”

– Kristel Kuiper

”Duidelijke hap klare brokken vol met informatie toegespitst op jouw bedrijf. Een ontzettende aanrader als je een stapje verder wilt. Fijn contact vooraf wat mij absoluut over de streep heeft getrokken om deze sessie te gaan volgen. Aanrader!”

– Marit Groen

Verkenningsgesprek aanvragen

Wil je graag even bellen, zodat we samen kunnen kijken of wij eventueel kunnen samenwerken? Dat kan. Laat dan hieronder je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.