VIP Social Training

VIP Social Training

1-op-1 Samenwerking

Herkenbaar?

Jij bent een typische ondernemer die MEGA snel enthousiast wordt. Daardoor koop je vrijmakkelijk allerlei cursussen die je weer een stukje op weg moeten helpen. Na de betaling, haast je je naar je mailbox om de inloggegevens de gebruiken voor de desbetreffende training. Je scant enthousiast alle lessen en besluit om deze cursus snel te volgen #pinkypromise

Alleen is snel nu al weer een paar maanden geleden en jouw socialmedia-kanalen zijn inmiddels een beetje opgedroogd. Je bent echt klaar voor de volgende stap en wilt snel, grote stappen zetten. Je wilt de diepte op zoeken, want je bent klaar met dat algemene gemekker wat je online voorbij ziet komen. Jij weet, nee jij voelt aan alles dat het nu tijd is om in actie te komen. Meer structuur, meer focus en meer klanten. Dat is jouw insteek.

Wil je dit?

 • Weten wat wel en vooral wat niet werkt en daardoor minder tijd kwijt zijn met social media?
 • Een enthousiaste en deskundige sparringpartner die met je meekijkt en praktische handvatten biedt?
 • 1-op-1 met TheSGG werken?
 • Een marketingstrategie zonder trucjes en die 100% past bij jou en jouw business?
 • Meer naamsbekendheid zodat je jouw ideale klanten kunt aantrekken?
 • Meer FUN met social media?

Wat kun je verwachten?

– Social positionering
– Doelgroep & Concurrent Analyse
– Social Storytelling
– Interactie (likes, reacties, shares)
– Instagram Stories & IGTV
– Visuele Strategie
– Social Copywriting
– Hashtag Strategie
– Het Instagram-algoritme
– Adverteren
– Influencer-marketing
– Social Selling
– Contentconcepten

Mijn persoonlijke aanpak bestaat uit een uitgebreide intake voorafgaand aan de training. Zo weten ik precies hoe we jouw verhaal online het beste kunnen communiceren. Samen met mijn team zorgen we voor voldoende creatieve input, zodat het makkelijker voor je wordt om social content te maken. Aan de hand van praktische voorbeelden laten we de hoe en wat zien, en in de middag kunnen we zelfs aan de slag met het maken van content.

 

 

Na de training krijg je een duidelijk stappenplan mee, zodat je over kunt gaan tot implementatie. Inclusief;

– Presentatie van de training.
– Template contentplanning
– Het GRAMMIE magazine
– Instagram Story boek
– Toegang tot alle video’s uit het Insta Groei traject*

*Insta Groei video’s

Als je de VIP Social Training boekt krijg je ook toegang tot alle praktische video’s uit het Insta Groei traject inclusief alle bonustrainingen van gastexperts. Dat betekent dat je na onze training altijd alle praktische handvatten bij de hand hebt. Zo behoud je altijd een fijne structuur voor jezelf en ben je ALTIJD up-to-date met alle nieuwe socialmedia-updates. Ik zorg er namelijk altijd voor dat alle lessen up-to-date zijn en voeg geregeld nieuwe lessen toe. Wel zo handig.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

TheSGG-cijfer1

Intakegesprek

We starten onze samenwerking met een telefonisch intakegesprek. Hierin vraag ik je het hemd van je lijf, zodat ik jou en je onderneming een beetje beter leer kennen. Tijdens dit gesprek zullen we bespreken waar de focus ligt voor de VIP Social Training.

Intakegesprek

Tijd: 30 minuten
Kosten: €0,-

TheSGG-cijfer2

VIP Social Training

Jij en ik gaan 1-op-1 grote stappen zetten. Tijdens de VIP Social Training duiken we direct de diepte in. In de ochtend maken we een ijzersterk social positionering, waardoor klanten jou ALTIJD weten te vinden. Daarna laten we alles even bezinken tijdens een heerlijke lunch. En in de middag gaan we naar alle praktische aspecten kijken & maken we een plan van aanpak.

VIP Social Training

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: €1497,-

TheSGG-cijfer3

‘Down to Earth’ gesprek

Stel dat je tijdens de implementatie van onze sessie erachter komt dat je achteraf nog enkele vragen hebt, dan kun je deze gewoon nog aan mij stellen. Ik laat je niet gelijk los! Daarom hebben we na ongeveer een maand nog een ‘Down to Earth’ gesprek. Een telefonisch gesprek zonder poespas, zodat jij direct weer verder kunt.

‘Down to Earth’ gesprek

Tijd: 30 minuten
Kosten: €0,-

@maaikebruggeman

“Ik heb een 1:1 met Amber van The Social Good Girl geboekt omdat ik merkte dat ik veel groeimogelijkheden had op Instagram maar deze te onvoldoende benutte doordat ik er te weinig van af wist. Mijn acties op Instagram waren als een schot hagel, het ging alle kanten op. Ik had behoefte aan een duidelijke Instagram strategie en aanpak.

De uitkomsten van de 1:1 sessie waren veel groter dan dat ik van tevoren had verwacht! Amber gaf mij inzichten over mijn branding, mijn profilering, kansen & mogelijkheden en een flinke dosis know how over Instagram. Wat ik enorm fijn vond aan het werken met Amber is dat zij liefdevol kritisch was over mijn acties op Instagram, de stappen die ik nam en bv het gebruik van bepaalde foto’s.. Super bruikbare feedback  want daardoor ga je echt je Instagram verbeteren & optimaliseren.

De uitkomsten zijn top. Ik verkoop mijn diensten op Instagram sindsdien vele malen makkelijker op Instagram, heb een enorme interactie met mijn volgers, mijn acties kloppen en nog belangrijker; het is een belangrijk onderdeel van mijn strategie geworden. Door Amber haar training ben ik Instagram echt tof gaan vinden, het is mijn favoriete platform geworden.”

Over TheSGG

Dankzij mijn specialisatie in online-marketing & branding, en met mijn achtergrond in de start-up scene; ben ik dé ideale persoon om jou verder te helpen. Ik weet als geen ander hoe je van een idee, een succesvol bedrijf opzet. Ik heb dit voor de start-ups gedaan waarvoor ik werkte, voor mijn eigen ondernemingen en mijn klanten.

Van origine ben ik Rotterdams en ik heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Door direct, eerlijk en zonder poespas te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘ah, zit het zo’ moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we allemaal wat eerlijker, opener en transparanter zouden zijn, dat iedereen daar veel beter van wordt!

En dan nog even wat wapenfeiten. Ik beheer de grootste Facebookgroep van NL op het gebied van Instagram-marketing. Ben geregeld in de media te vinden en heb het eerste Instagram-marketing magazine van NL uitgegeven. In een paar jaar heb ik een ijzersterk merk opgezet en ben de eigenaar van The Gram Agency.

@indiaaninjekast

“Amber is professioneel, persoonlijk, doelgericht, eerlijk en een feest om mee samen te werken. Ik ben groot fan en kan haar aan iedereen aanraden. Ze zorgt ervoor dat jij al haar kennis krijgt over social media en dat je dat meteen kunt toepassen. Stapsgewijs, duidelijk en met direct resultaat. Boek haar, de investering meer dan waard.”

Verkenningsgesprek aanvragen

Wil je liever even bellen, zodat we samen kunnen kijken of de VIP Social Training geschikt is voor jou?
Dat kan. Laat dan hieronder je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.

  FAQ

  Hoe lang duurt deze samenwerking?

  In totaal zijn er 3 contactmomenten. We starten met het intakegesprek (30 minuten), zodat ik precies weet wat je nodig hebt. Twee tot vier weken later (afhankelijk van beschikbaarheid) vindt de VIP Social Training zelf plaats (Tijd: 10.00 – 17.00 uur). Vervolgens hebben we na ongeveer een maand weer contact voor een ‘Down to Earth’ gesprek (30 minuten).

  Is deze samenwerking geschikt voor alle ondernemers?

  Yes. Of je nu een webshop hebt, een coach bent of aan de slag wilt gaan als kennis-specialist; mijn kennis, technieken en strategieën zijn op alle ondernemingen van toepassing. De VIP Social Training is bedoelt voor ondernemers die graag 1-op-1 aandacht krijgen en niet per se in groepsverband willen werken.

  Ik start net met mijn bedrijf, past deze samenwerking dan wel bij mij?

  Sta je in het begin van jouw ondernemerschap? Superleuk en enorm spannend. Als starter doe je er zeker verstandig aan om te leren welke strategieën tot succes leiden, zodat je jouw tijd, energie en liefde kunt investeren in hetgeen waar jij goed in bent. Eerlijk is eerlijk, als starter is het proces juist zo enorm belangrijk. Daarom raad ik meestal in deze fase het Insta Groei traject aan. Is het groepsverband niet iets voor jou? Laat dan even je gegevens achter, zodat we even kunnen bellen.

  Mijn bedrijf staat al, heeft het dan zin om mee te doen?

  Juist. Het helpt altijd om een nieuw paar ogen naar jouw online positionering te laten kijken. Met deze samenwerking breek je door naar jouw volgende niveau – zowel zakelijk als privé

  Levert deze samenwerking mij belastingvoordeel op?

  Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je van de belasting aftrekken.

  Waarom heb je maar 2 plekken per maand beschikbaar?

  Ik vind het fijn dat jij alles uit deze samenwerking haalt. Daarom wil ik 100% persoonlijk betrokken zijn bij onze samenwerking. Als je belt, bel je met mij. Als je mailt, mail je met mij. Als je de sessie hebt, ben ik jouw sparringspartner. Om dit mogelijk te maken, kies ik er bewust voor twee VIP Social Trainingen per maand aan te bieden. Zo weet ik zeker dat mijn energie 100% aan is 😉