Webinar

Wat ga je leren?

 

  • Hoe je structureel meer resultaat behaalt, zonder veel tijd kwijt te zijn op social media
  • Hoe je kunt stoppen met de drang om constant te checken of er likes binnenstromen op jouw posts
  • Wat online de 4 meest gemaakte fouten zijn waardoor je totaal niet interessant bent voor nieuwe volgers = potentiële klanten
  • Hoe je mensen enthousiast krijgt om jou online te volgen, zelfs als je denkt dat social media niks voor jou is
  • Met welke ‘easy peasy lemon squeezy‘ techniek ik in een paar maanden tijd een lijst had met +10.000 e-mailsubscribers

Mijn werkwijze

 

Hoi, mijn naam is Amber, beter bekend als @thesocialgoodgirl. Ik help kleine ondernemers en grote bedrijven met een ijzersterk social strategie. Mijn #liefdevoorinstagram zorgt ervoor dat jouw Instagram-account de rode draad is van onze samenwerking.

Ik ben een social business specialist met een holistische aanpak. Elk aspect van een goed verhaal zorgt voor een waardevolle verbinding met jouw online volgers. Ik schud ijzersterke verdienmodellen uit mijn mouw, vertaal het vervolgens naar praktische stappen. zodat mijn klanten online groeien.

Omdat ik niet van algemeen gemekker hou, geef ik in deze Social Talk 7 praktische tips die onderdeel (moeten) zijn van jouw social-strategie voor 2020.

Tijdens deze Social Talk maak je kennis met mijn werkwijze. Wie weet krijg jij de mogelijkheid om in 2020 met mij samen te werken. Schrijf je alleen in als je ook écht klaar bent om online te groeien 😉

Hoe lang duurt deze Talk?

De Social Talk duurt zo’n 60 minuten. Ik word snel enthousiast waardoor de kans groot is dat ik extra inzichten met je deel. Daardoor kunnen we iets uitlopen 🙂

Is deze Talk live te volgen?

Yes. Op 23 januari start ik om 10.00 uur en op 2 februari start ik om 20.00 uur.

Is deze Talk anders dan de laatste Talk in 2019?

Een beetje. Omdat mijn advies in 2019 al ijzersterk was, heb ik alleen de nieuwste trends voor 2020 toegevoegd 🙂

Probeer je mij in deze Talk iets te verkopen?

Ik heb deze Talk speciaal gemaakt, zodat jij kennis kan maken met mijn werkwijze. Ik deel praktische tips die je ook echt direct kunt toepassen. Aan het einde van de Social Talk leg ik uit wat de opties zijn om met mij samen te werken in 2020.

Gaan we het alleen over Instagram hebben?

Nee. Instagram is de rode draad dat door mijn werkwijze heenloopt. Dankzij mijn holistische aanpak kijken we naar alle aspecten van een ijzersterke socialmedia-strategie.